› White Afghan
Nombre: White Afghan
Obtentor: Philosopher Seeds
Ubicación: interior, exterior
Tipo: indica
Floración: ~50 días
Sólo disponible feminizadas.

Philosopher Seeds - White Afghan

Tal com són les seves progenitores Afghani i White Widow, aquesta planta és densa i compacta, de fulles fosques i amples. Presenta una distància entre nodes petita i una aparença forta i robusta. Finalment cal destacar la seva uniformitat.

Donada la seva poca tendència a desenvolupar branques laterals és una perfecta aspirant per un cultiu de SOG o Mar Verda, a una densitat de 25 plantes/m2 i usant testos de 3,5 L. El seu creixement de tres setmanes fa que pugui ser tallada en poc més de dos mesos de cultiu. També pot oferir un bon rendiment si és conreada en densitats menors si es realitza la poda de la punta.

És una varietat que resulta perfecta en cultiu exterior , balcons o terrasses, per la seva presència densa i compacta. En aquest cas es recomana utilitzar tests de 25 L i una poda apical en vistes a afavorir la seva ramificació lateral.

Finalment podem afirmar que es tracta d'una planta de ràpid i fàcil cultiu que farà les delícies de principiants i experts fans de les varietats índiques.

Destaquem el seu fort i agradable aroma floral, fresc i intens , i el seu sabor agredolç (lleugerament més dolç) que produeix, alhora, un sabor fresc i agradable . Per tot això resulta una planta equilibrada pel que fa a les seves característiques d'aroma i sabor derivades de les varietats originàries.

Presenta un clar efecte Índic , el que la fa perfecta per al seu consum al final del dia o per a aquelles persones que busquin alentir una mica el seu ritme al llarg del dia. D'altra banda, al no presentar un gran efecte psicodèlic, és molt recomanable per al seu ús com marihuana terapèutica o per regular els transtorns de son.

Genètica: Afgani x White widow.
Contingut Sativa-Índica: 100% Indica.
Floració interior: 45-55 díes.
Collita exterior: a finals de setembre.
Contingut en THC: 14/16%.
Producció a l'interior: 300-350 g/m2.
Producció a l'exterior: 400-450 g per planta.

Linaje / Genealogía

Some more breadcrumbs:

› White Afghan (Philosopher Seeds)

Subir su info acerca de esta variedad aquí: