› OG Kush
Nombre: OG Kush
Obtentor: Kera Seeds
Ubicación: interior, exterior
Tipo: mostly indica
Floración: ~56 días
Sólo disponible feminizadas.

Kera Seeds - OG Kush

OG Kush wordt beschouwd als een van de ultieme Kushvariëteiten en is beroemd over de hele wereld vanwege haar sterke en complexe effecten en intense smaak. Veel Hollywood beroemdheden, rappers, medicinale gebruikers en die-hard blowers hebben aangegeven dat dit hun favoriete soort is als het op kracht aankomt. De betekenis van de afkorting "OG" in haar naam is veelbesproken, maar aan haar kracht is nog nooit getwijfeld.

Haar werkelijke genetica is onbekend. Sommigen zeggen dat OG Kush een mix is van ChemDawg met een Lemon Thai en een Pakistani Kush. Anderen zeggen dat het gewoon een speciale stek is van de ChemDawg uit de vroege jaren negentig. Zelfs over de betekenis van de naam OG wordt gediscussieerd; sommigen beweren dat het Original Gangster betekent. Toch zijn de meeste mensen het erover eens dat het, vanwege haar afkomst, Ocean Grown betekent. Kush is een Hindoestaanse jongensnaam. Het betekent "zoon van Hindu God".

Kush is een cannabissoort van de indicavariant. Er zijn vele vormen zoals Bubba Kush en OG kush. Kush-cannabis stamt af van planten uit Afghanistan, Iran, Pakistan en het noorden van India. De naam verwijst naar het gebergte Hindoekoesj.

OG Kush staat erom bekend dat ze lichtelijk oprekt tijdens de groei, maar snel voller wordt tijdens de bloei. Over het algemeen wordt ze 90 tot 160 cm hoog. Haar buds zijn groot en dik; limoengroene clusters bedekt met een dikke laag hars. Er zijn veel goede redenen waarom OG Kush zo populair is geworden. Nu beschikbaar als een gefeminiseerde variëteit van de Kera Classic lijn, dus je kunt dit verbazingwekkende ras zelf uitproberen. Het effect is even sterk en complex als de smaak. OG Kush bloeit 8 weken en de gemiddelde oogst is 65 gram per plant.

Het effect van OG Kush is lichamelijk net zo sterk als geestelijk. OG Kush wordt overwegend beheerst door Indicagenen, maar de initiële kick die je voelt komt absoluut door de Sativa en wordt snel gevolgd door een lichamelijk ontspannend en verdovend gevoel.

THC: 19%
CBD: No
Yield when grown indoors: Medium
Yield when grown outdoors: Medium
Height when grown indoors: 90 - 160 cm
Height when grown outdoors: No
Harvest: October

No hay descripción adecuada español hasta ahora!

¿Dónde se puede comprar esta variedad?

OG Kush de Kera Seeds solo está disponible como semilla feminizada, no como semilla regular. En 5 tiendas / bancos de semillas encontramos 27 ofertas entre EUR 6.83 y EUR 420.44

1 x feminized 3 x feminized 5 x feminized 10 x feminized 15 x feminized 20 x feminized 30 x feminized 40 x feminized 50 x feminized 60 x feminized 100 x feminized
Herbies Head Shop - - - -
Discreet Seeds - - - - - - -
Discount Cannabis Seeds - - - - - - -
Original Seeds Store -
Oaseeds - - - - - - - - -

Linaje / Genealogía

Some more breadcrumbs:

› OG Kush (Kera Seeds)

Subir su info acerca de esta variedad aquí: